Oženio se Hju Grant

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se Hju Grant

Hju Grant, najpoznatiji po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput "Četiri venčanja i sahrana" i "Ustvari ljubav", oženio se prvi put u 58. godini.

Grant koji je glumio niz likova koji strahuju od preuzimanja obaveza, venčao se sa švedskom televizijskom producenticom Anom Eberstajn (39) na skromnom venčanju u opštini četvrti Čelzi u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljenje u britanskim novinama.

Eberstajn je majka troje Grantove >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << djece. Zvezda filma "Ustvari ljubav" ima još dvoe djece s bivšom partnerkom Tinglan Hong.

Fotografije prikazuju Granta i Eberstajn kako izlaze od matičara i poziraju za fotografije na stepenicama s članovima porodice. Grant je nosio tamnoplavo odelo a njegova supruga plavu košulju i belu suknju.

Grant, jedan od najpoznatijih glumaca u Velikoj Britaniji, poznat je i po opiranju ženidbi. Rastao se 2000. od tadašnje devojke, glumice Elizabet Harli, nakon što su zajedno proveli 13 godina.

"Ne verujem baš u brak", rekao je časopisu People 2015. "Video sam jako malo pozitivnih primera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku."

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Večiti neženja rekao sudbonosno “da”: Oženio se Hju Grant

Izvor: Story, 26.Maj.2018

Hju Grant, najpoznatiji po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput “Četiri venčanja i sahrana” i “Ustvari ljubav”, oženio se prvi put u 58. godini. Grant koji je glumio niz likova koji strahuju od preuzimanja obaveza, venčao se sa švedskom televizijskom producenticom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.