Ovo kamere NISU SMELE da snime: Evo šta je Miljana Kulić radila u Zadruzi!

Izvor: Press, 13.Jun.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo kamere NISU SMELE da snime: Evo šta je Miljana Kulić radila u Zadruzi!

Iako je imanje u Šimanovcima u potpunosti pokriveno kamerama, te praktično ne postoji kutak u koji učesnici rijalitija "Zadruga 2" mogu da se sakriju, ipak postoji nešto što nije smelo da bude emitovano.
Foto:puls
Naime, reč je o Željku Kuliću, jednogodišnjem sinu Miljane Kulić, koji je boravio u Imaginarijumu, uz dogovor da se njegovo lice, radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zaštite privatnosti, nikada ne nađe na malim ekranima.
Sudeći prema rečima Pavla Jovanovića, diskvalifikovanog zadrugara, temperamentna Nišlijka je upravo to koristila da radi stvari koje su nedozvoljene.
Pavle Jovanović • pavle777 / Instagram
- Miljana je bolesnica koja odbija i baca terapiju kada joj donesu i strašne stvari radi koje vi niste videli, jer ne sme dete da se snima. Uzme malog Željka u ruke, jer tada ne sme da se snima, i napada nas i kune porodice. Klela je ona sve od televizije do svakog zadrugara. Ona dete zloupotrebljava i koristi. Ona je psihijatrijski bolesnik - otkrio je izbačeni zadrugar za Rijaliti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.