Ovo je prva fotografija nakon skandaloznog intervjua! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 11.Mar.2021, 09:12

Ovo je prva fotografija nakon skandaloznog intervjua! (FOTO)

Kao da se ništa nije dogodilo
U njihovom životu je, čini se, apsolutno sve pomno planirano, pa tako i objava nove porodične fotografije nakon što su gledaoci širom sveta pogledali njihov intervju koji su dali Opri Vinfri i u kojem nisu nimalo štedjeli kraljevsku porodicu.
Samo nekoliko sati nakon što je prikazan intervju koji su Megan Hari dali, a koji se nedeljama iščekivao, povodom Dana žena njihov prijatelj i fotograf Misan Harimen na svom Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je objavio, naravno u dogovoru s njima, novu fotografiju srećne porodice.

Na fotografiji 39-godišnja Megan odevena u cvetnu haljinu drži u naručju malenog Arčija, koji će u maju proslaviti drugi rođendan, držeći ga iznad povećeg trudničkog stomaka, dok ih je princ Hari bosonog oboje grli s leđa.
Crno-bela fotografija objavljena je nakon što je javnost saznala da Megan i Hari ovoga puta čekaju devojčicu, stoga je fotograf uz to napisao:
„Ima li lepše vesti za proslavu internacionalnog Dana žena od ove! Čestitam vam prijatelji moji i dobrodošao H. u klub tata i ćerki.“


The post Ovo je prva fotografija nakon skandaloznog intervjua! (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.