Ovo je previše za televiziju! VIDEO

Izvor: Mondo, 18.Nov.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je previše za televiziju! VIDEO

Povratnički nastup Čeril Tvidi i pitanje produkcije "da li će se gledaoci žaliti na pevačicu u gaćama"

Pevačica Čeril Tvidi nedavno je objavila prvi singl nakon četvorogodišnje pauze, koji će večeras izvesti u emisiji X Faktor u kojem je svojevremeno radila kao članica žirija.

U pitanju je numera "Love made me do it" i organizatori su "počastvovani što će Čeril nastupiti", ali i zabrinuti jer će izvesti koreografiju iz spota.

Ovu koreografiju...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />


Izvor: YouTube/Cheryl Official

Ali i otpevati stih u kojem psuje..

Problem leži u činjenici da britanski gledaoci ne vole baš gaće i dekoltee u programu "koji i deca gledaju" i poznato je da je svojevremeno voditeljka Amanda Holden obukavši haljinu s dekolteom do pupka, dobila više prijava gledalaca nego ijedna javna ličnost koja se pojavila na malim ekranima.

Čeril će na binu izaći večeras, a do tada nek se organizatori tresu...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.