Ovo je nepoštovanje!

Izvor: Mondo, 09.Apr.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je nepoštovanje!

Golišava Kejt Apton o golišavom videu ...

Foto: YouTube

 Manekenku Kejt Apton svi znaju – to je ona lepotica velikih grudi koja ne silazi sa naslovnica "Sports ilustrejteda“ i koja je, makar na filmu, zeznula i jednu Kameron Dijaz.

Ipak, nekada "davno", pre tri godine, fotograf Teri Ričardson je objavio video nastao na snimanju jednog editorijala, koji nije trebalo, po njenom mišljenju, nikada da ugleda svetlost dana.

"Nisam bila zadovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kada je objavio video u kojem sam u bikiniju, a onda ga nazvao 'cat daddy'. To je snimljeno iz šale, nije trebalo svi da ga vide i sećam se da sam pomislila kako me nije ispoštovao. Mogao je da mi kaže“, rekla je Kejt magazinu "Vogue“.

Sada, kada je ovaj video pregledan 22 miliona puta, kaže: "OK sam sad sa tim“.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.