Ovo je najpoželjniji hrvatski glumac koji će u Beogradu imati seks uživo

Izvor: 24sata, 04.Sep.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najpoželjniji hrvatski glumac koji će u Beogradu imati seks uživo

Jedan od najlepših i najseksepilnijih hrvatskih glumaca - kako ga opisuju pripadnice lepšeg pola Stipe Kostanić, uskoro će obradovati publiku u Beogradu veoma neobičnom i zanimljivom predstavom koja se zove "Grobnica za Borisa Davidoviča".

Naime, u ovoj predstavi glumci će imati pravi seks na sceni. Pored njega na sceni će se pojaviti Aleksandra Janković i Vladimir Aleksić.

Ipak, glavni akcenat je na ovom atraktivnom mladom glumcu koji je domaćoj javnosti poznat po ulozi u seriji "Zvezdara" ali i po velikom broju spotova u kojima se pojavio.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

U Beogradu predstava u kojoj glumci imaju seks uživo

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2014

Jedan od najlepših hrvatskih glumaca, po mišljenju pripadnice lepšeg pola, Stipe Kostanić, uskoro će obradovati žensku publiku u Beogradu veoma neobičnom i zanimljivom predstavom koja se zove "Grobnica za Borisa Davidoviča"...Naime, u ovoj predstavi glumci će imati pravi seks na sceni. Pored...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.