Ovo je devojka koju je Andrija krio

Izvor: Blic, 17.Jul.2014, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je devojka koju je Andrija krio

Jedan od najpopularnijih neženja Andrija Milošević konačno je pokazao s kim gužva postelju.

Andrija Milošević je već dve godine u vezi s javnosti nepoznatom devojkom, ali to nije želeo da otkrije medijima. Pokušali su da sakriju ljubav i na Crnogorskom primorju, ali bezuspešno - fotoreporter „Blica“ je uspeo da zabeleži kako razmenjuju nežnosti u kafiću u Pržnu!

Andrija razmenjuje nežnosti sa devojkom u Pržnu.

Na plažu su došli u velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << društvu i odmah se razdvojili. Ona je sa drugaricama otišla da se sunča, a on je ostao sa drugovima u kafiću. Satima je igrao karte, ispijao pića i telefonirao, dok se ona kupala i sunčala. Gotovo da nisu komunicirali, a razlog tome je prisustvo našeg fotoreportera. Međutim, nakon nekoliko sati, uspeli smo da ih uslikamo kako se ljube, a kasnije i odlaze kući zajedno.

Spreman za brak i decu

Devojka Andrije Miloševića se ne bavi javnim poslom i ne želi da se eksponira u medijima. Glumac je više puta izjavljivao da je spreman za roditeljstvo, kao i za brak. A da li je ovo devojka s kojom će stati pred oltar, pokazaće vreme.

- Ne kupam se ovde - kratko nam je rekao glumac kada smo ga pitali zašto ne ulazi u vodu ceo dan.

Naglasio nam je da je na moru privatno, da će ostati ovde celo leto, te da ćemo se još viđati i razgovarati.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.