Ovo je NJEGOVA SUPRUGA! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 23.Feb.2021, 11:15

Ovo je NJEGOVA SUPRUGA! (FOTO)

U stvarnosti Pavle nimalo ne liči na okrutnog Matiju kojeg igra u popularnoj seriji
Popularni „zloća“ iz serije Igra sudbine Pavle Jerinić o svom privatnom životu ne voli previše da priča. Njegova supruga, iako su prošle godine proslavili pune dve godine braka, ne pojavljuje se u javnosti, te mnogi obožavaoci nisu znali da je popularni glumac uopšte oženjen. Jedina činjenica koju javnost zna o Pavlu jeste da mu je otac naš uspešni glumac Branko Jerinić.
„Imam starijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << brata. Živi u Kanadi, programer je u Amazonu. Ozbiljna je faca. To je najpametniji čovek kojeg poznajem. Jako sam ponosan na njega i srećan štš ima lep život sa suprugom i detetom – otkrio je Pavle nedavno u intervjuu za magazin Hello!. On je tada priznao kako ga je naslov u novinama da je jedan od najpoželjnijih neženja dobro nasmejao.

„Nasmejao sam se kada sam video naslov Pavle je slobodan i pretenduje da postane najpoželjniji srpski neženjaNiko nije kontaktirao sa mnom kada je pisao članak, a samo da je pogledao moj Instagram, shvatio bi da sam oženjen već dve godine“, kroz osmeh je prokomentarisao glumac.
I dok uživa čitajući zanimljive naslove o sebi, Pavle vodi miran i srećan porodični život. Najveća podrška mu je upravo voljena supruga Ema, o kojoj domaća javnost veoma malo zna.

Svoju dugogodišnju ljubav pre skoro tri godine krunisali su brakom, a fotografije sa brojnih putovanja, dok su ona bila moguća, Pavle i njegova supruga redovno su delili sa njegovim obožavaocima na društvenoj mreži Instagram.


The post Ovo je NJEGOVA SUPRUGA! (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.