Ovo će vam podići adrenalin! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Dec.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo će vam podići adrenalin! (FOTO, VIDEO)

I to ne "samo" zato što se vidi go Tom Hardi...

Zamalo je pobedio Kim Kardašijan i srušio internet kada su iskrsle njegove gole slike nastale tokom snimanja "Taboo" na početku godine, a sada je Tom Hardi (39) dao pravu božićnu poslasticu fanovima.

Objavljen je trejler predstojeće mini serije "Taboo" u kojoj se ovaj frajer vidi kako sedi bez trunke odeće na sebi.

Zgodni britanski glumac tumači lik avanturiste Džejmsa Kezaja Dilejnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji se odjednom vraća u rodno selo nakon što su svi mislili da je mrtav i počinje da gradi pravu imperiju s brodovima na početku 1800.

Kaži da je se*onja i dobićeš OVAKAV odgovor!

Ova serija je bazirana na priči koju su napisali Tom i njegov otac, a nakon što je deset godina bio u Africi, njegov lik odlazi u London gde otkriva misteriozno nasleđe svog oca koji je ubijen i biva upleten u rat osvete.

Dovoljno je da pogledate ovaj uzbudljivi trejler, pa da znate da ćete željno iščekivati 7. januar, kada će izaći prva epizoda!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.