Ovo NIKADA do sada nije urađeno!

Izvor: Mondo, 09.Apr.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo NIKADA do sada nije urađeno!

"Igra prestola" postavila rekord scenom iz nove sezone!

Foto: YouTube/GameOfThrones

Fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove epizode serije "Igra prestola", a sada je asistent režisera (greškom) otkrio da je scena bitke snimana skoro DVA MESECA!

Džonatan Kvinlan objavio je, a zatim obrisao fotografiju zahvalnice ekipi serije za "neverovatnu posvećenost tokom 55 noći snimanja"!

Pogledajte novu seriju Džordža R. R. Martina

Scena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << epske bitke snimana je tokom 55 noći, odnosno skoro dva meseca, na tri različite lokacije. Dve među njima su u Severnoj Irskoj - Tum, lokacija koja "glumi" Zimovrel, i kamenolom Mageramorn, koji je do sada "poslužio" za scene Kraljeve luke, Crnog zamka i područja izvan Zida. Nije poznato koja je treća lokacija na kojoj je snimana ova bitka istorijskih proporcija.

PROCURELO: Ovo je osma sezona!

Kvinlan je na Instagram postavio fotku poruke koju su producenti uputili svima koji su radili na sceni poslednje bitke.

"Priznajem, knjiga 'Vetrovi zime' nije gotova"

"Ovo je za Noćne Zmajeve! Koji su izdržali 55 uzastopnih noći na snegu, hladnoći, u blatu, ovčijem izmetu i po vetru! Kada milioni ljudi budu, za godinu dana, gledali ovu epizodu, oni neće znati koliko ste bili vredni. Neće ih zanimati koliko ste bili umorni, ili koliko je bilo teško snimati na 'minusu'. Oni će shvatiti samo to da gledaju nešto što nikada do sada nije urađeno. A to je zbog vas. Hvala vam," napisali su producenti.

Osmu i poslednju sezonu "Igre prestola" gledaćemo tek u aprilu 2019. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.