Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo GOLO MORSKO PRASE je osvojilo Instagram: Kad vidite fotke, biće vam jasno zašto

Ludvik, morsko prase iz Poljske, koje je specifično po tome što je ćelavo i golo, zaradilo je veliki broj obožavalaca na Instagramu. Njegove fotografije jednostavno privlače lajkove.

Njega na društvenoj mreži za deljenje fotografija prati više od 18.000 ljudi, a razlog je sasvim jasan - Ludvik je doslovno neodoljiv.

Najviše lajkova imaju njegove fotografije sa hranom, uz koje pozira kao pravi profesionalac.

Tokom fotografisanja on pojede više hrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nego inače, kaže njegova vlasnica, Agata Novacka, koje studira poslovne i političke nauke u Varšavi.

- Čini mu se da on baš uživa u fotografisanju, mada se ponekad tokom njega uspava, što znači da mu je to iskustvo prija - kaže Agata.

Ovo morsko prase, koje je staro godinu dana, živi u zajednici sa još jednim golim morskim prasetom, Rejčel, s kojom se dobro slaže.

Više njegovih fotografija pogledajte na njegovom nalogu na Instagramu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.