Ove dve biljke NE SMETE DA DRŽITE U KUĆI: Većina ih ima u svom domu, a mnogi ne znaju da privlače NESREĆU I BEDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 23:59

Ove dve biljke NE SMETE DA DRŽITE U KUĆI: Većina ih ima u svom domu, a mnogi ne znaju da privlače NESREĆU I BEDU

Ove dve sobne biljke se smatraju moćnim energetskim vampirima

Kaktusi se uglavnom ističu kao negativni, sa njima treba paziti jer donose negativnu energiju.

Međutim, malo ko zna da je sledeća na spisku difenbahija, a zatim sledi i monstera.

. Feng šui stručnjaci smatraju da ove biljke iscrpljuju mentalnu snagu ukućana i unose razdor u odnose. Njihov negativan uticaj je posebno jak u malim stanovima, pa je ove zelene biljke najbolje držati u javnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustanovama i velikim poslovnim kompanijama gde je svakodnevno veliki promet ljudi.

Velika monstera koja se širi i raste predstavlja simbol napretka i prosperiteta u poslovnim prostorima, ali u stanu guši prostor i ometa slobodan tok pozitivne energije. Zbog toga je takođe nazivaju biljkom energetskim vampirom. Difenbahija je otrovna biljka koju ne biste smeli da držite u kući ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.