Ovako ona izgleda bez šminke! (FOTO)

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako ona izgleda bez šminke! (FOTO)

Tori Speling je u podomakloj trudnoći i trudi se da šetnjom skrati vreme do porođaja. Ali, ne možemo a da ne kažemo kako se Tori i više nego zapustila. Budno oko paparaca je sve to usnimilo, a rezultat su njene fotografije na kojima se vidi kako je šminka ono što je spašava!

Trudna Tori Speling pojavila se sa svojim suprugom Dinom McDermotom u školi njihovog deteta bez imalo šminke na sebi i bez grudnjaka, prenosi Index.hr.

Tori Speling teško podnosi treću >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trudnoću

Pogledajte dom Petre Ekelston od 85 miliona dolara (VIDEO)

Trudna Tori Speling imala saobraćajku (FOTO)

Glumica je već u visokom stadijumu trudnoće, a za svoj izgled više uopšte ne mari.

Ova glumica najpoznatija je po ulozi Done iz serije 'Beverli Hils', a ovo bi joj trebalo biti treće dete.

Pogledajte trudnu i zapuštenu Tori:

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hilari Daf od paparaca dobila cveće

Izvor: S media, 29.Sep.2011, 03:18

Zvuči neverovatno, ali izgleda da je glumica Hilari Daf uspela da "smekša" paparace, koji su joj čak čestitali rođendan i poklonili cveće pre nego što su počeli da je fotografišu...Glumica Hilari Daf koja je u drugom stanju, napunila je 24 godine. Devojka koja osvaja šarmom i toplinom, i danas...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.