Ovako izgledaju sinovi Miloša Bojanića!

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgledaju sinovi Miloša Bojanića!

Miloš se u međuvremenu pojavljivao u medijima, a njegove sinove sigurno niste dugo videli.
Miloševi sinovi Bane i Mikica Bojanić bili su folk zvezde početkom prošle decenije, a onda su se pre 15-ak godina obojica odselili iz Srbije. Bane živi u SAD-u, a Mikica u Kanadi.
Obojica su na drugom kontinentu osnovali porodice i privatne biznise od kojih žive kako su oduvek sanjali. Zanimljivo je da obojica imaju lepe supruge i po troje dece.
– Bane živi u Americi, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, njih dvojica sarađuju i lepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo jer su obojica stali na noge – rekao je Miloš u jednom od svojih intervjua.

The post Ovako izgledaju sinovi Miloša Bojanića! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.