Ovaj kostim je rizičan: Ona ima 48 godina i savršeno ga nosi

Izvor: Press, 12.Apr.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj kostim je rizičan: Ona ima 48 godina i savršeno ga nosi

Keli Bensimon godinama promoviše odličan izgled, a i ove sezone, kako su pokazala fotografije sa plaži na Floridi, nastavlja u istom ritmu.
foto: zena.blic.rs
Bivša manekenka danima uživa na suncu Floridi. A na plaži je nastala serija slika koje  su nam dočarale njen sjajan izgled.
Keli (48), koja se danas bavi pisanjem knjiga („In the Spirit of the Hamptons”, “American Style”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << “The Bikini Book”, “I Can Make You Hot”) i dizajniranjem nakita, pojavila se u više modela kupaćih kostima. Među njima je ovaj jednodelni kostim, veoma izazovan i veoma rizičan jer u njemu lako možete da postanete modna katastrofa.
 
             
Ona u njemu izgleda sjajno. Isti utisak je ostavila noseći beli dvodelni model. A ni sa crnom varijatnom nije pogrešila. Atraktivnost je Keli predodredila za manekensku karijeru. Modom je počela da se bavi u Njujorku, krasila je naslovne strane brojnih magazina pre nekoliko decenija.
 
           
Sjajan izgled joj je i nakon završetka manekenske karijere donosio poslovne ponude. „Plejboj“ je 2009. želeo nju na svojoj naslovnoj strani, i ona je tu ponudu prihvatila.
Fotografisao ju je tada njen bivši suprug Džils Bensimon, sa kojim je u braku dobila dve ćerke, Si
Lusi (19) i Tejds En (17).
 
 



 
Zgodna mama bavila se i modnim novinarstvom, poznate su njene kolumne u kojima je pisala o tajnama dobrog stila. Učestvovala je i u tri sezone emisije "Prave domaćice Njujorka".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.