Ova policija prevaspitava džeparoše na licu mesta i to brutalno! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Mar.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova policija prevaspitava džeparoše na licu mesta i to brutalno! (VIDEO)

Indijska policija ima brutalan način obračuna sa lopovima, a svako koga uhvate da krade zapamtiće ih do kraja života.

Na video snimku koji se širi internetom vidi se indijska policija kažnjava džeparoše koje su uhvatili na ulici. Tako ih dvojica policajaca drže za ruke, dok ga treći tuče dugačkim, drvenim štapom po zadnjem delu tela.

Koliko bolno ovo može biti za lopove pokazuje i primer jednog čoveka koji ih bukvalno moli da ga više ne tuku, dok se drži za pozadinu.

Pogledajte kako indijska policija prevaspitava:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Policija brutalno "prevaspitava" džeparoše nasred ulice

Izvor: Radio 021, 11.Mar.2017

Indijska policija ima brutalan način obračuna sa lopovima, a svako koga uhvate da krade zapamtiće ih do kraja života...Na video snimku koji se širi internetom vidi se kako indijska policija kažnjava džeparoše koje su uhvatili na ulici. Tako ih dvojica policajaca drže za ruke, dok ga treći tuče...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.