Ova pevačica je nekada bila modna ikona: A sada fura cipele za bake! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Dec.2012, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova pevačica je nekada bila modna ikona: A sada fura cipele za bake! (FOTO)

Stigle su je godine izgleda, pa se tako sada i oseća!

Madona je uvek važila za ženu koja je urbana i nosi neki svoj stil. Kako godine prolaze, ona je sve starija, a ta starost se već i primećuje na njoj i na njenoj garderobi. Dok je šetala sa svojim duplo mlađim dečkom, pokušavala je da pored paparaca prođe nezapaženo sa maramom preko lica, ali joj nije pošlo za rukom. Ono što je najviše pažnje privuklo su svakako njene cipele, ali kako je već u poznim godinama, ovaj baka fazon joj baš pristaje.

Izvor: Smedia, Foto: Daily Mail/Splash news

Pretraga po temi: Madona, Cipele, Bakica, Krije se, Mlađi dečko

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Za njega nema krize: Novčanice ispadaju iz pantalona! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Dec.2012

Njemu odlično ide i sada. ..Takmičar iz „Zvezda Granda“ Marko Kostić već nam se dokazao kao izuzetno talentovan pevač, a kako možemo primetiti, on taj talenat zna i vrlo dobro da naplati...Zahvaljujući bakšišima, on je na jednoj proslavi drastično povećao svoj honorar. Ako mu ovako dobro...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.