Ova neobična devojka cela je išarana zbog vitiliga, a ipak je na putu da postane super model!

Izvor: Press, 11.Maj.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova neobična devojka cela je "išarana" zbog vitiliga, a ipak je na putu da postane super model!

Naime, 19-godišnja manekenka boluje od vitiliga, poremećaja u pigmentaciji kože, zbog čega su njeno čitavo telo i lice prekriveni svetlim flekama. Šantel se požalila da je tokom detinjstva imala velike probleme zbog "obeležja" koje nosi, pa su je deca u školi nazivali zebrom i kravom.

Ipak, istakla je kako je takve stvari nisu pokolebale u cilju da postane model, i da je oduvek želela da dokaže svaka osoba može da ostvari svoje snove, bez obzira na prepreke na tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << putu.

– Volim sebe ovakvu kakva jesam, i azto su i prilike počele da mi padaju u krilo. Zahvaljujem Bogu za svaku od njih. Pokušajte da volite sebe, to ej veoma važno - istakla je ova mlada devojka, dodajući kako se njena mana preokrenula u vrlinu kada je prihvatila sopstvenu oruginalnost.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.