Ova mama je objavila obnažene slike na sajtu za ODRASLE - njenu decu su ODMAH izbacili iz škole! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 10:14

Ova mama je objavila obnažene slike na sajtu za ODRASLE - njenu decu su ODMAH izbacili iz škole! (VIDEO)

Nije fer?

Kristal Džekson (41), majka iz Kalifornije, skupo je platila svoje gole fotografije, koje je objavila na sajtu za odrasle, OnlyFans.

Ona je počela da se fotografiše u seksi donjem vešu, kako bi začinila svoj brak. Fotografije je počela i da objavljuje, i da zarađuje odličnih 150.000 dolara mesečno od posetilaca sajta.

Međutim, za njenu aktivnost se pročulo i u katoličkoj školi u koju idu njena deca, i nisu blagonaklono gledali na njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golotinju. To je rezultiralo izbacivanjem iz škole njeno troje dece, starih 8, 10 i 12 godina.

Njen suprug Kris ju je fotografisao, a Kristal je izjavila za medije da i dalje ne vidi ništa loše u golišavom fotografisanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.