Ova-devojka-ce-ozbiljno-pomutiti-slavu-Kejt-Apton

Izvor: medio.rs, 07.Okt.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova-devojka-ce-ozbiljno-pomutiti-slavu-Kejt-Apton

Simon Holcnagel definitivno ima sreće! Nakon što su je modni agenti otkrili na Instagramu njena karijera već ide uzlaznom putanjom...

Australijanka Simon Holcangel bila je jedna od retkih srećnica koju su ugledni modni agenti otkrili putem društvene mreže Instagram, a na njenu lepotu nisu ostali imuni ni modna kuća Guess, kao i modni dizajner Mark Džejkobs.

"Upoznajte Simon. Pronašao sam je u Australiji. Ima samo 21. godinu i upravo se preselila u Kaliforniju. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Već su je unajmili da bude zaštitno lice modne kuće Guess“, napisao je modni agent Pol Marsijano.

Iako lepa plavuša tek treba da dostigne slavu u kojoj trenutno uživa Kendal Džener Simon od 2011. godine, kada je učestvovala u emisiji Next Top Model vredno radi u svojoj rodnoj zemlji.

Ipak, otkako ju je američka javnost upoznala mnogi nisu mogli, a da je ne uporede sa čuvenom Kejt Apton. Ne samo što manekenke u licu liče jedna na drugu, već su i slično građene i krasi ih bujno poprsje.

Šta vi mislite, da li će Simon nadmašiti Kejt Apton?

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.