Otkaz za Beku i Slavicu

Izvor: Blic, 12.Maj.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz za Beku i Slavicu

Prošle nedelje majstori u rialiti šou „Kuća snova" su radili možda i više nego prethodnih nedelja, a bilo je i mnogo sukoba i prilika da gledaoci procene ko najmanje zaslužuje da dobije kuću. Od svojih snova u subotu se oprostio par broj deset - Dragan Beka i Slavica Bekčić. Iz „Kuće snova" izašli su prilično zbunjeni, kao da su bili sigurni da oni nikako ne mogu dobiti otkaz.

- U šoku smo, nismo očekivali da ćemo mi izaći, ali jednom je i to moralo doći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve je to deo igre - kaže Slavica, dok je Beka u intervjuu posle izlaska rekao da smatra da su dobili otkaz sa gradilišta zato što se mnogo razlikuju od ostalih parova i guraju napred.

- Ja sam mislio da ću se ovde boriti sa 10 i 12 vukova, a mi smo se ovde borili sa decom koja napolju imaju svoje fanove koji glasaju za njih - kaže Beka, koji smatra da su on i Slavica mlađi duhom od svih ostalih parova.

- Većina njih prvi put je otišla od kuće i roditelja, a mi smo potpuno kompletan par. Možda je naša greška i bilo to što smo se prema njima tako i postavili, kao roditelji.

Reagujući na svađu koja je prošle nedelje izbila u kuhinji oko toga da li kuvari pripremaju dovoljno hrane, Beka kaže da nema ništa loše u tome što je kuvarima skrenuo pažnju da treba da budu pedantni ili da pripremaju više hrane, odnosno da kuhinja nije mesto gde se spava.

- Većina je o toj kuhinji mislila isto što i ja, da su obroci bili slabi, ali sam ja bio glasnogovornik i možda sam zato kažnjen - objašnjava Beka.

Govoreći o planovima za budućnost Bekčići su rekli da će se sada vratiti poslu, da su imali mesec dana odličnog psihičkog odmora, kada su se odvojili od svakodnevnih problema.

Za vođe sledeće nedelje izabrali su Željka i Sanju. Slavica objašnjava da su njih dvoje jako pravedni, ali da treba da imaju snage i razotkriju sve ono što se ne vidi kada su kamere isključene. Za njih kao nove šefove odlučili su se zato što su jedni su od onih ljudi koji sve govore direktno u lice, a ne po sobama.

Za razliku od prethodnih nedelja, vođa gradilišta Siniša je ocenio da su prošlonedeljni šefovi gradilišta Jelena i Veselin uspešno obavili zadatak, jer su završili zaostale poslove i uradili ono što se od njih tražilo - izlili su ploču i zidove na njoj podigli do visine od 120 centimetara. Osim na gradilištu, majstori „Kuće snova" radili su i u svom susedstvu. Tokom prethodne nedelje učestvovali su u izlivanju temelja rakovičkog azila za pse, okrečili su ulaz i uredili prilaz jednom od vidikovačkih solitera i pomogli u akciji uređenja dečjeg igrališta u Rakovici.

Šefovi kažu da su imali tremu, ali da su zadovoljni što su uspeli da ispune zadatak i završe zaostale radove.

- Svi su nas slušali i trudili se, ja sam pokušavao da najbolje organizujem posao, ali ne mogu da izdvojim najbolji par, jer su se svi trudili na svoj način - rekao je Veselin, ali je ipak dodao da su možda najviše radili Zoran i Peđa.

Peđa je optužio Velimira da hvata krivine, a Velimir je zamerio prošlonedeljnim šefovima gradilišta da ne poštuju tuđ rad i poručio Veselinu da mora da se pomiri s tim da oni neće dobiti kuću.

Sledeće nedelje na gradilištu će biti devet parova, a radovi se komplikuju. Dok gledaju kako kuće raste, majstori sve više shvataju koliki je ulog i njihovi međusobni odnosi postaju sve zategnutiji.

Ostali u kući

Dušan i Mirjana

Iz Novog Sada, Mirjana ima 22 godine i studira molekularnu biologiju, dok je Dušan četiri godine stariji, završio je srednju umetničku školu.

Zoran i Divna

Dolaze iz Bora i imaju po 33 godine. U braku su već 12 godina, stanuju na imanju u selu Zlot. Divna je domaćica, a Zoran poljoprivrednik.

Veselin i Jelena

Užičani Jelena i Veselin Rogić u braku su 11 godina. Veselin ima 39 godina i radi kao električar, a 37-godišnja Jelena je domaćica.

Nikola i Dragana

Dragana i Nikola dolaze iz Požarevca. Dragana ima 25 godina, apsolvent je Fakulteta za menažment, turizam i ugostiteljstvo. Nikola ima 27 godina i studira ekonomiju.

Srđan i Ivana

Budući supružnici Ivana Đinović (23) i Srđan Trajković (25) dolaze iz Kragujevca i stanuju u porodičnoj kući Ivaninih roditelja. Studenti su, ali i vlasnici kozmetičkog salona.

Peđa i Dragana

Beograđani Dragana i Predrag Janićijević u braku su 18 godina. Dragana je profesor klavira i engleskog, a Predrag magistrirao je na Saobraćajnom fakultetu i savetnik je u PTT Srbije.

Željko i Sanja

Sanja Cukić-Popović i Željko Popović dolaze iz Zrenjanina. Imaju po 30 godina. Željko je inženjer prehrambene tehnologije, a Sanja inženjer dizajna i grafike.

Velimir i Milica

Milica Stojanović i Velimir Drobnjak dolaze iz Niša. Milica ima 22 godine i studira turizmologiju, a osam godina stariji Velimir je diplomirani ekonomista.

Saša i Saška

Nišlije Aleksandra Luković i Saša Petrović imaju po 23 godine, studenti su Ekonomskog fakulteta i žive sa roditeljima. Nerazdvojni su već više od tri godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.