Otkaz u Jutarnjem?

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz u Jutarnjem?

Voditeljka Irina Vukotić navodno napustila Happy televiziju

Irina Vukotić ne radi više na Happy televiziji, gde je s Milomirom Marićem vodila Jutarnji program.

Voditeljka je rešila da raskine ugovor sa srećnom televizijom na kojoj je provela dve godine.

Iako se povodom njenog odlaska s Happy televizije nisu oglasili ni ona ni njeni poslodavci, neimanovani izvori "Informera" tvrde da se "Irina zasitils ovakvog tipa programa i želi da napravi promenu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << karijeri".

Irina Vukotić karijeru na televiziji počela je 2000. godine, na Trećem kanalu RTS, u emisijama "Dodatno ubrzanje", "Zoom", "Radovanje – olimpijske igre iz Atine". Zatim je u "Emoušnu" bila voditeljka njihovih najpopularnijih emisija "Veliki brat" i "Sve za ljubav". Na Televiziji Prva, rušila je tabue i stereotipe u emisiji "Žene", a zatim se dokazala i u šou program "Ples sa zvezdama". Na Pinku je vodila "Više od igre".

Podsetite se priloga MONDO TV-a s Irinom koleginicom, voditeljkom Happy televizije Bojanom Ristivojević.



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.