Oteo je ženi novac na bankomatu, a kada je video koliko ima na računu uradio je nešto BIZARNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2021, 15:32

Oteo je ženi novac na bankomatu, a kada je video koliko ima na računu uradio je nešto BIZARNO (VIDEO)

Snimak za nevericu!

Jedan neobičan kineski pljačkaš privukao je dosta pažnje na internetu kada je ženi, koju je hteo da pokrade, iznenada vratio novac.

On je zaskočio ženu s leđa kada je prišla bankomatu i oteo joj novac koji je podigla. Pošto mu je ona u strahu dala malu sumu, pljačkaš nije bio zadovoljan, pa je želeo još. Zapretio joj je nožem i rekao da podigne još para. Kada je otvorila račun, pljačkaš je počeo da se smeje - na njemu je stajala nula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Bilo mu je žao, pa joj je vratio ukradeni novac.

Kamera je snimila kako se smejao dok je bežao s lica meste. Ipak, razloga za smeh uskoro nije bilo, jer je uhapšen i odveden u policijsku stanicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.