Otac za uspavanku čitao detetu svoj CV

Izvor: Njuz.net, 13.Dec.2012, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac za uspavanku čitao detetu svoj CV

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Detetu je očev CV zanimljiviji od bilo koje bajke


BEOGRAD, 13. decembar 2012, (Njuz) – Milorad Torić, komercijalista iz Rakovice već nedelju dana umesto bajke uspavljuje svog trogodišnjeg sina Vukašina čitajući mu svoj CV.
Milorad ne krije svoju sreću jer je konačno otkrio savršen način da zainteresuje i uspava svoj nemirnog sina. Miloradovi prijatelji svakodnevno mu javljaju da se ovaj metod pokazao uspešnim i kod njihove dece.
- Spremajući se za jedan razgovor za posao čitao sam naglas svoj CV. Primetio sam da sin pomno prati sve što kažem i da mu se oči sa svakom pročitanom rečenicom sve više cakle. Kada sam ga to veče pitao koju bajku hoće da mu čitam pred spavanje, on mi je rekao da hoće onu novu priču o super junaku koji je svuda putovao i zna da radi sve – objašnjava Milorad.
On ne krije da je isprva bio zbunjem sinovljevim zahtevom, te da je odlučio da ispuni Vukašinovu želju jer je bio vrlo radoznao šta će se desiti. Dodaje da je sin svake večeri sve zainteresovaniji za priču i da, za razliku od bajki koje mu dosade posle nekoliko čitanja, njegov CV svakim danom sve pažljivije sluša.
- Vukašin najviše voli kad mu čitam deo o veštinama neverbalne komunikacije, prezentovanja i zastupanja, iako ni ne razume pravo značenje ovih reči. Uvek traži da mu ponovim pasus o tome kako ovom junaku treba samo nekoliko nedelja da od običnog radnika postane direktor, i to na svim poslovima na kojima je radio.
Milorad dodaje da njegov sin više ni ne želi da čuje za priče Pepe praseta, niti ga zanimaju avanture Čeličnog vojnika. Kako ima običaj da svaka dva, tri dana dodaje nove stvari u svoju biografiju, veruje da će ona još dugo biti zanimljiva njegovom sinu.
Torić sinu Vukašinu nije otkrio da je on junak iz CV-a, ali planira da to uradi za godinu, dve jer veruje da će Vukašin tada lakše prihvatiti i činjenicu da je njegov tata svake godine glumi i Deda Mraza.
Jasmina Gavrilov
REKLAMA: Poručite Njuz knjige i navedite to u Vašem CV-ju!

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.