Osvetnici srušili sve rekorde!

Izvor: Mondo, 29.Apr.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Osvetnici" srušili sve rekorde!

Najnoviji nastavak Marvelove sage "Osvetnici: Kraj igre", ušao je u istriju zaradivši 1,2 milijarde dolara u prvom vikendu prikazivanja u američkim i svetskim bioskopima.

Foto: YouTube/screenshot/Marvel Entertainment

Blokbaster iz "Diznijeve" producentske kuće postao je najnovije filmsko ostvarenje koje je premašilo zaradu od milijardu dolara i to samo u pet dana prikazivanja!

"Kraj Igre" je 22. nastavak Marvelove sage o superherojima. Početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prikazivanja najnovijeg dela srušio je rekord prethodnog nastavka "Osvetnici: Rat Beskraja", koji je na otvaranju zaradio 640 miliona dolara.

Samo u SAD, film "Osvetnici: Kraj igre" je zaradio 350 miliona dolara. U Kini je zarada već premašila 330 miliona dolara...

Saga o "Osvetnicima" počela je prvom filmskom ekranizacijom čeličnog čoveka 2008. godine, takozvanog Ajronmena (Iron Man), kojeg je do poslednjeg nastavka glumio Robert Dauni Džunior.

OSVETNICI – RAT BESKRAJA (FILMSKA RECENZIJA)

Od ostalih glumaca kroz sagu su se istakli Kris Evans (Kapetan Amerika), Skarlet Johanson (Crna Udovica), Kris Hemsvort (Tor), Džeremi Rener (Oko Sokolovo) i Mark Rufalo (Neverovatni Hulk).



Izvor: YouTube/Taramaunt

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.