Ošišao se kao njegov najbolji drug - da nastavnik ne bi mogao da ih razlikuje... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ošišao se kao njegov najbolji drug - da nastavnik ne bi mogao da ih razlikuje... (VIDEO)

Učite od dece...

Iako je robovlasništvo prošlost u SAD-u, rasna pitanja su tamo i dalje glavne vesti, jer diskriminacija i dalje postoje, ali dokaz da postoje ljudi kojima je svejedno koje je neko boje kože možete pronaći u ovoj priči.

Jedan dečak je došao na zaista intresantnu ideju i na taj način pokazao koliko on zaista brine o svom prijatelju.

Džeks i Redi su dva druga koje niko ne može da rastavi i oni svoje vreme provode zajedno u igri. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kao što smo rekli, njima uopšte nije bitno koje su boje kože i oni jednostavno uživaju u svom detinstvu, igraju se i šale redovno između sebe.

Jednog dana, Džeks je rekao svojoj mami da je vreme da ima novu frizuru, a kada su došli kod frizera objasnio je šta želi. On je rekao kako želi da ima istu frizuru kao njegov najbolji prijatelj Redi i da na taj način želi da zbuni sve njihove vršnjake, kao i njihove nastavnike, jer sigurno neće moći da ih raspoznaju.

Ova dirljiva priča o dva dobra druga je nešto starija, ali verujemo da ne može da izgubi na vrednosti. Pogledajte:

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.