Opra upozorila Rijanu: Udariće te ponovo!

Izvor: Blic, 09.Mar.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opra upozorila Rijanu: Udariće te ponovo!

Poznata američka TV voditeljka Opra Vinfri poručila je mladoj pop zvezdi Rijani da ljubav ne bi trebalo da boli i da je izvesno da će je njen dečko R'n'B pevač Kris Braun ponovo udariti, prenosi "Njujork dejli njuz".



Bivši njujorški tužilac i stručnjak iz oblasti seksualnog zlostavljanja Linda Ferstajn otišla je korak dalje i upozorila pevačicu da bi je Braun mogao i ubiti. Ferstajn je Krisa uporedila sa poznatim američkim nasilnikom, bivšom zvezdom američkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbala O Džej Simpsonom, koji je oslobođen optužbe za ubistvo svoje bivše žene i njenog prijatelja, koji su 1994. ubijeni pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Rijana (21) i Kris (19) su se navodno pre nekoliko dana pomirili u Majamiju u kući zajedničkog prijatelja, repera Pi Didija, a neki mediji su čak tvrdili da su se venčali u Majamiju kako pevačica ne bi mogla da na sudu svedoči protiv njega.

"Ljubav ne boli," rekla je Opra tokom svoje TV emisije u petak kada je i najavila da će posebnu pažnju te nedelje posvetiti raspravi o porodičnom nasilju.

"Želim da napravim emisije o tome, posvećene svim Rijanama ovog sveta."

Govoreći direktno u kameru, Opra je rekla: "Ako te muškarac udari jednom, udariće te i drugi put".

Ferstajn je upozorila Rijanu da, pomirivši se sa dečkom, ne rizikuje samo da ponovo bude žrtva fizičkog nasilja nego stavlja svoj život na kocku.

"Mnoge okolnosti u njenom slučaju su nalik na one u slučaju O Džeja Simpsona i njegove žene," rekla je Ferstajn.

Činjenica da ju je Kris Braun gušio govoreći "Sad ću te stvarno ubiti" je naročito loš znak, rekla je Ferstajn i dodala da postoje nove policijske tehnike koje procenjuju potencijal počinioca kriminalnog dela da izvrši ubistvo, zasnovane na listi faktora upozorenja, koje bi trebalo da se primene u ovom slučaju.

Prema policijskom izveštaju, par je počeo svađu u kolima nakon što je Rijana na Braunovom mobilnom telefonu našla poruku njegove bivše devojke.

Braun je Rijanu navodno udarao pesnicama, pokušao da je izbaci iz automobila, udarao joj glavom u prozor, ujedao za uvo i prste i gušio dok navodno nije izgubila svest.

Braun je optužen za dva krivična dela - premlaćivanje i kriminalne pretnje. "Dejli njuz" je naveo ovog vikenda da Rijana još nije odlučila da li će svedočiti protiv Brauna narednog meseca.

Braun je izašao je iz pritvora uz kauciju od 50.000 doalra, ali bi trebalo da se pojavi pred sudom 6. aprila. Njegov advokat Mark Geragos navodno priprema prigovor na tužbu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.