Opra se transformisala: Sa 20 kilograma manje, sada izgleda ovako

Izvor: Press, 13.Mar.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opra se transformisala: Sa 20 kilograma manje, sada izgleda ovako

Od kada je znamo, slavna Opra Vinfri bori se sa viškom kilograma. A izgleda da je ovog puta napokon i dobila bitku!
foto: zena.blic.rs
Opra se 2015. godine pridružila vrlo popularnom programu u Americi, "Weight Watchers" koji je već pomogao milionima da se reše neželjenih kilograma. Uz pomoć njih je slavna voditeljka smršala čak 20 kilograma.
- Godine sam provela isprobavajući razne dijete. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Sada sam konačno napravila preokret i umesto gladovanja izabrala da promenim način života - kaže Opra koja je svoju novu liniju pokazala u svom časopisu, "Oprah" magazinu.
 

 
Opra je toliko oduševljena rezultatom koji je postigla ovim programom da je kupila 15 odsto firme "Weight Watchers" a sada je i njihova glasnogovornica.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) OPRA VINFRI DOBILA BITKU: Poznata voditeljka SMRŠALA 20 kilograma! Više ne izgleda OVAKO!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2017

...Naime, ona se 2015 godine pridružila vrlo popularnom programu u Americi, "Weight Watchers" koji je već pomogao milionima da se reše neželjenih kilograma Uz pomoć njih je smršala čak 20 kilograma.."Godine sam provela isprobavajući razne dijete Sada sam konačno napravila preokret i umesto gladovanja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.