Opljačkana!

Izvor: Mondo, 11.Jul.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana!

Glumici sa računa skinuto 170 hiljada dolara za samo nekoliko nedelja. Lopov uhapšen!

Demi Mur je bila žrtva velike prevare s kreditnim karticama.

Savezni tužioci su izdali saopštenje u kome piše da je s njenog računa skinuto 170 hiljada dolara!

Optuženi za krađu je Dejvid Metju Rid, koji je karticu Demi Mur prijavio kao ukradenu u martu, a kada je banka poslala novu u martu, nekako je uspeo da podigne i koristi.

Dejvid se totalno opustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i trošio novac kako je stigao, kupovao je i u skupim buticima na Petoj aveniji.

Snimci sigurnosih kamera u prostorijima kurirske službe gde je podigao karticu, kao i oni iz butika su dokaz da je u pitanju definitivno on. Dejvid se trenutno nalazi u losanđeleskom zatvoru, Demi Mur se tim povodom nije oglasila.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Opljačkana: Demi Mur žrtva velike PREVARE

Izvor: Story, 11.Jul.2018

Glumici sa računa skinuto 170 hiljada dolara za samo nekoliko nedelja. Lopov uhapšen! Demi Mur je bila žrtva velike prevare s kreditnim karticama. Savezni tužioci su izdali saopštenje u kome piše da je s njenog računa skinuto 170 hiljada dolara! Optuženi za krađu je Dejvid Metju Rid, koji je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.