Opet frka?

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet frka?

Pre dva dana odvojeno došli na šou Ja imam talenat, bili u zasebnim apartmanima i posle završetka snimanja je svako otišao svojim putem

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta navodno imaju krizu u braku, pa čak i na snimanje šoua Ja imam talenat na Pink televiziji dolaze odvojeno.

Pevačica i reper su se pre dva dana u studiju u Šimanovcima ponašali kao da se ne poznaju. Prvi put su se smestili u različite apartmane i po završetku snimanja svako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otišao svojim putem - i to bez pozdrava.

"Ana i Rasta su se na snimanju ponašali kao dva stranca. Iza scene su se kulirali, a dok su kamere bile upaljene, pričali su samo kad je to bilo neophodno. Ana je uglavnom komunicirala sa Srđanom Todorovićem. Trudila se da supruga što više izbegava", tvrdi izvor za "Kurir" koji je prisustvovao snimanju i dodaje:

"Svi su primetili da tog dana nisu najbolje funkcionisali. Svojim ponašanjem su pokazivali da su se posvađali. Delovalo je kao da su želeli što pre da završe snimanje i odu odatle",  ispričaa je sagovornik i prisetio se njihovih ranijih dolazaka u Šimanovce.

Ja imam Talenat: Kome ćeš ti ženu...

"Do utorka su na svako snimanje dolazili zajedno i nisu se razdvajali. Koristili su i jedan apartman. Baš zbog toga njihovo ponašanje je sve iznenadilo", zaključio je izvor.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.