One osvajaju bujnim oblinama: Koja dama ima najbolju pozadinu?

Izvor: Press, 18.Dec.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

One osvajaju bujnim oblinama: Koja dama ima najbolju pozadinu?

Ove poznate dame su ponosne na svoje obline, te ih često ističu u prvi plan.
Foto:Blic.rs
NIKI MINAŽ
 
Niki Minaž jedna je od poznatih pevačica koja je ponosna na svoje obline i često iskoristi priliku da podseti fanove na svoj najveći adut – zadnjicu
KOKO TI



Starleta je poznata po svojim oblinama na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je zaradila milione.
Koko je pre nekoliko dana postala mama devojčice Šanel. Odmah se pohvalila sa na Instagramu, a fanovi su komentarisali kako novopečena mama izgleda odlično.
DŽENIFER LOPEZ



Slavna pevačica jedna je od retkih žena koje na potpuno superioran način prkose godinama, a osim što ima savršeno isklesano telo ima i zadnjicu na kojoj joj mnoge zavide. To je dokazala i u pesmi "Booty" u kojoj Igi Azalija i ona ponosno pokazuju svoje adute.
KIM KARDAŠIJAN



Jedna od najpoznatijih starleta ne propušta priliku isticanja svojih oblina, a nekoliko puta se odlučila i na neke pomalo ekstravagantne korake. Svi pamte njeno poziranje za časopis "Paper" kad je slikala bez odeće, a njena pozadina bila je u prvom planu.
BIJONSE



Pop diva gde god da se pojavi postane centar pažnje. Ona je pevačica koja nikada nije promovisala mršavost, već je izgradila imidž dive s bujnim dekolteom i pozamašnom zadnjicom.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.