Izvor: Blic, 27.Jan.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je najzgodniju baku na estradi, a evo šta kaže o nevernim muškarcima (VIDEO)

Zgodna baka kaže da joj otkako ima unuke svi prilaze i dele komplimente.

Pevačica Neda Ukraden (66) ne obraća pažnju na brojke, pa i u sedmoj deceniji živi punim plućima i trudi se da izgleda što mlađe. Svojom pojavom, osmehom, kao i stilom oblačenja, Neda i odaje utisak da ima bar 20 godina manje!

Kada vas ljudi vide na ulici, da li mogu da pogode da ste vi zapravo baka?

- Pa, ja sam privatno baka, profesionalno sam pevačica i izgledam kako izgledam. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << To što imam unuke, ne znači da tako treba i da izgledam.

Da li vam muškarci prilaze, udeljuju komplimente?

- Otkad sam postala baka svi mi nešto prilaze, pričaju kako sam seksi žena. Dosad me niko nije tako gledao.

Da li ste pristalica veze bez obaveza, kad već pričamo o ljubavnicima?

- Pa, kad počnete neku vezu, nikad ne znate kako će se to završiti. Da li je veza zauvek ili za neko kratko vreme. Sve se to nešto postepeno razvija. Drugo, kad tek upoznate nekog, ne znate sve o njemu, kasnije otkrijete neke stvari koje vam se sviđaju ili ne sviđaju. Tako da teško je... Naročito te veze kad nekog vidite prvi put, te ljubavi na prvi pogled imaju vrlo zagonetnu istoriju trajanja.

Da li jednu damu poput vas, koja lepo izgleda, ima dugu karijeru i vrlo je seksi, neko može da prevari. Da li su vas varali?

- Ma kako nisu. Nema to veze ni sa pameću, ni s iskustvom , ni sa seksepilnošću... Svi smo mi bili prevareni i varali smo. To je tako. Život je igra, to je večita utakmica, borba.

Koliko vas je to povređivalo?

- Posle toga sam uvek raskidala. Nije stvar fizička prevara, to je znak da tom nekom više niste najbitniji, a onda nema potrebe gubiti vreme.

Bivša Juga je najlepše parče kugle zemaljske

Gde su bolji muškarci, u dijaspori ili ovde?

- Ovde, svakako! Ovo je zemlja najlepših ljudi, geografije, klime, hrane, svega... Zaista. Kad čovek ode u inostranstvo, vidi sve lepo, divno, krasno... ali ova zemlja je daleko, daleko najlepša. Obišla sam ceo svet i po nekoliko puta, bila sam osam puta u Australiji. To je prelepa zemlja, ali ovo ovde je... Cela bivša Jugoslavija je najlepše parče na kugli zemaljskoj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.