Ona će da bude voditelj?!

Izvor: Mondo, 21.Jul.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona će da bude voditelj?!

Ekscentrična pevačica Majli Sajrus biće ovogodišnji voditelj na dodeli MTV nagrada, uprkos ranijim skandalima.

Foto: Instagram/mileycyrus

Majli odlazi u "vode" u kojima nikada do sada nije bila i to baš na dodeli MTV VMA nagrada, gde je napravila skandal provokativnim igranjem pre dve godine.

Najavu ove vesti pratila je slika pevačica u kostimu "malog zelenog" sa natpisom: "MTV mi ne dozvoljava da nastupam".

Samo je logično da će Sajrus >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << učiniti sve da nadoknadi nedostatak muzičkog performansa sa njene strane, nekim drugim "ekstravagantnijim" stvarima.

Pre dve godine, Majli je uzburkala javnost tverkovanjem sa pevačem Robinom Tikeom uz pesmu "We Can't Stop", a kritike su uglavnom bile prilično negativne.

Na dedeli MTV nagrada prošle godine, pevačica je povela beskućnika Džesija Helta kao svog pratioca i nakon toga osnovala "Happy Hippie" organizaciju, koja svoju podršku daje onima kojima je pomoć potrebna.

Ove godine su očekivanja velika, ali ćemo morati da sačekamo 30. avgust kada će biti dodele nagrada i vidimo čime će sada da nas šokira!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.