On nije mogao da me prati

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"On nije mogao da me prati"

Pevačica o bivšem dečku. "Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga, samo ću to reći".

Katarina Grujić definitivno ostavila dečka, nakon osam meseci veze.

Ljubav sa Nikolom V. nije potrajala iz razloga što je bio ljubomoran i što prosto, kako ona kaže, nije bio "dovoljno jak da isprati njen karakter".

"Ne volim da pričam ružne stvari o čoveku s kojim sam bila, jer bi to značilo da ružno pričam i o sebi. Nikoli i meni je bilo lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i zaista sam mislila da je on čovek koji može mene da prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku je sve bilo okej i bilo je dosta razumevanja, ali onda se to promenilo. Nismo imali izlaza i odlučili smo da je najbolje da prekinemo našu vezu. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga, samo ću to reći", rekla je Katarina za "Pink.rs".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.