On je trenirao Apolo Krida i Rokija Balbou VIDEO

Izvor: Mondo, 26.Feb.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je trenirao Apolo Krida i Rokija Balbou VIDEO

Preminuo Toni Burton, glumac iz filmova o Rokiju.

Foto: YouTube

Bokserski trener legendarnog Apola Krida, a potom i Rokija Balboe Toni "Djuk" Evers, glumac Toni Burton, preminuo je u 79. godini.

Burton je neko vreme imao zdravstvenih problema, i iako je nekoliko poslednjih meseci bio na ispitivanjima, nije poznat uzrok smrti, saopštila je glumčeva sestra.

Toni Burton je kao mladić igrao ragbi i bejzbol, a boksom se profesionalno bavio 1958,59 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine. Proveo je tri godine u zatvoru zbog pljačke, a tokom perioda iza rešetaka "uspeo je da se sredi", rekao je jednom prilikom.

Završio je srednju školu koju je napustio i okrenuo glumi. Imao je manje uloge u nekoliko filmova, a najpoznatija od svih je ona Tonija Djuka Eversa, trenera Apolo Krida, a potom i Rokija Balboe (Silvestera Stalonea).



Izvor: YouTube

 Roki i Djuk



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.