Olja Crnogorac: Čekam ozbiljnu televizijsku ponudu

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja Crnogorac: Čekam ozbiljnu televizijsku ponudu

Voditeljka Olja Crnogorac želi da bude voditelj političke emisije.

Novopečena vlasnica modne agencije Olja Crnogorac čeka ozbiljnu poslovnu ponudu kako bi imala dobar razlog da se vrati na male ekrane. Olja je do sada vodila modne emisije, a povremeno se bavila i tračevima domaće estrade, ali njeni apetiti su u međuvremenu porasli. Ona sada želi političku emisiju.

Olja: JK i Nata su spaljene plavuše!

Model Anja Rubik srpska snajka!

Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ivanović: Ne mrzim Hrvate!

- Intezivno razmišljam o povratku na televiziju, čak postoje neke ozbiljne ponude. Voditeljski posao je nešto što volim najviše na svetu, ali ne žurim, vreme je najbolji prijatelj za pravu odluku. Dosta mi je više emisijica, treba mi projekat „cunami“ koji će pokazati sve ono sto sam godinama učila - kaže Olja Crnogorac i dodaje:

- Želim političku emisiju i veliki izazov. Modu sam prerasla i šta su Ceca, Mica, Jeca obukle ili rekle, muka mi je od toga. Ozbiljno istraživačko novinarstvo mi je mnogo primamljivije - izjavila je Olja Crnogorac za S mediju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.