Okružen je najlepšim ženama sveta: Ko je srećnik u sredini

Izvor: Press, 26.Maj.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okružen je najlepšim ženama sveta: Ko je srećnik u sredini

Kanski festival traje, a sinoć ga je obeležilo pojavljivanje kreatora Olivija Rustena, kreativnog direktora brenda "Balmain". Dizajner je poziroa okružen manekenkama koje su nosile njegove haljine.
foto: zena.blic.rs
Sve poznatije ime u svetu mode bio je u društvu Nilam Džil, Ducen Kros, Lara Stoun, Irine Šajk i Marije Borhes. Moć mode osetila se sinoć na crvenom tepihu u Kanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

       U SJAJNOM DRUŠTVUPROFIMEDIA
Olivije je dizajnersku karijeru počeo radeći za Roberta Kavalija, a "Balmainu" se pridružio 2009. godine. Sa 25 godina je 2011. postao kreativni direktor poznate modne kuće.
 
    SVI ŽELE DA NOSE NJEGOVE HALJINEPROFIMEDIA
Omiljen je među svetskim zvezdama među kojima se Kim Kardašijan Vest i ostale članice njene porodice izdavjaju kao najveći promoteri njegovih modela.
U kreacijama Rustena mogu se često videti i Dženifer Lopez, Sindi Kraford, Rijana, Bijonse (sa njima je i prijatelj, a ne samo saradnik), kao i pomenute manekenke.
Olivijeovi modeli postali su stvar modnog prestiža. Ali još nije prošao test vremena, treba da još nekoliko godina budu među vodećim u modnom svetu kako bi od trenutne popularnosti postali odlika stila.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.