Ognjen Amidžić otkrio šta mu PREBACUJE Danijela Dimitrovska, ali i TAJNU uspešnog braka

Izvor: 011vodič.com, 02.Dec.2020, 12:24

Ognjen Amidžić otkrio šta mu PREBACUJE Danijela Dimitrovska, ali i TAJNU uspešnog braka

Popularni voditelj progovorio je o odnosu sa svojom suprugom Danijelom, pa otkrio neke nepoznate detalje
Ognjen Amidžić je u poslednjem intervjuu priznao da se ugojio nekoliko kilograma, te da ima u planu da ih se reši, a uz osmeh je dodao i da ga na to često opominje supruga Danijela Dimitrovska.
― Naravno, često mi kaže da bih mogao malo da se sredim. Ona uvek izgleda odlično i bilo bi dobro da je i ja pratim. Dopunjujemo se po tom i ostalim pitanjima. Kao vrlo mlada je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da radi po inostranstvu i izgradila je tu stamenu disciplinu, vrlo je tačna i posvećena, za razliku od mene ― priznao je voditelj za „Story“.
― Onda joj ja nekad govorim da nekad mora malo da se opusti, a ona meni da bi tu trebalo nešto da naučim od nje. U svakom slučaju, kada bismo oboje primenjivali nešto od svih tih osobina, to bi bilo idealno.
Budući da su već deset godina zajedno, Ognjen je imao spremnih nekoliko recepata za skladan brak.
― Mogao bih da vam dam hiljadu opštih mesta na tu temu, ali zaista verujem da ako se ljudi dobro uklapaju i razumeju, to je najbolja osnova. Morate međusobno da radite na tom odnosu i da ga stalno osvežavate. Ne smete ući u rutinu ili dosadu. Takođe, brak morate postaviti kao prioritet u životu. Ako ga tako posmatrate, onda ga čuvate jer ništa dragocenije nemate ― istakao je Amidžić.
STORY

The post Ognjen Amidžić otkrio šta mu PREBACUJE Danijela Dimitrovska, ali i TAJNU uspešnog braka appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.