Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se suprug misice koja se bori sa rakom: Najmanje je bitno šta ja radim za nju!

Stefan Karić, suprug bivše misice Dijane Karić, koja se u poslednjih nekoliko meseci bori sa opakom bolešću, oglasio se na društvenim mrežama nakon što je priča o njegovoj nesebičnoj podršci bolesnoj supruzi dirnula mnoge.

- U svemu ovome je najmanje bitno šta ja radim za moju ženu. Najbitnija je njena borba protiv tog zla i njena snaga da pomogne drugima u istoj. A to ženo što te ja volim, ne trebaju novine da pišu o tome, bitno mi je samo da ti to znaš i osećas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - napisao je Dijanin suprug na Instagramu.

Podsetimo, bivša misica je nedavno objavila video na Instagramu u kom je otkrila da se skoro godinu dana bori sa invanzivnim kancerom materice. Na putu ka izlečenju Dijane je našla snagu unutar sebe, a podršku i oslonac u suprugu Stefanu.

Ljubav prema oboleloj supruzi pokazao je kada je rešio da obrije glavu, nakon što je Dijana zbog hemioterapije ostala bez kose, a potom je i njen lik istetovirao na telu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) OGLASIO SE MUŽ MISICE KOJA SE BORI SA RAKOM: Najmanje je bitno šta ja radim za MOJU ŽENU!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2016

..."U svemu ovome je najmanje bitno šta ja radim za moju ženu Najbitnija je njena borba protiv tog zla i njena snaga da pomogne drugima u istoj A to ženo što te ja volim, ne trebaju novine da pišu o tome, bitno mi je samo da ti to znaš i osećas", napisao je Dijanin suprug u opisu fotografije koju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.