Odrasla je u hraniteljskoj porodici, trpela nasilje i imala HOROR DETINJSTVO: Milica Kemez objavila jedinu fotku iz prošlosti i rečenicu koja TERA NA SUZE

Izvor: Press, 17.Jul.2020, 14:06

Odrasla je u hraniteljskoj porodici, trpela nasilje i imala HOROR DETINJSTVO: Milica Kemez objavila jedinu fotku iz prošlosti i rečenicu koja TERA NA SUZE

Bivša zadrugarka Milica Kemez podigla je veliku prašinu kada je tokom boravka u ,,Zadruzi 3" ispričala svoju potresnu životnu priču.
Foto:pink
Podsetimo, Milica je sa sestrom Mirelom odrasla u hraniteljskoj porodici u kojoj su, kako je zadrugarka ispričala, trpele nasilje dugo godina. Nakon što je odrasla, odlučila je da se bori za sebe, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << joj je sestra bila najveća podrška.

Foto: Jelena Simonović

Tokom učešća u najgledanijem rijalitiju Milica je imala i brojne padove, ali je svojom hrabrošću poslala svima jasnu poruku da nikada ne treba da odustanu da se bore kroz život. Trenutno uživa u ljubavi sa Borom Santanom, a izgleda da je Milica nakon izlaska sa velelepnog imanja imala i o čemu da razmišlja.



Naime, na Instagram profilu Milica je objavila jedinu fotografiju iz detinjstva, koju ste imali već prilike da vide na portalu Pink.rs.
Foto: Jelena Simonović/Instagram.com/milicakemezofficial

Kemezova je dirljivim opsiom fotografija izazvala lavinu komentara, a većina je bila njena podrška koja ju je verno pratila tokom boravka u ,,Zadruzi 3".
- Dugujem ovom malom detetu mnogo, zato ću se boriti svim srcem da to malo dete u meni bude srećno - napisala je Milica.
https://www.instagram.com/p/CCts-Fzhi76/?utm_source=ig_embed

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Milica Kmez je imala TEŠKO DETINJSTVO! Fotografijom iz PROŠLOSTI ganula je mnoge, a tek da vidite PORUKU!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2020

Bivša zadrugarka Milica Kemez je tokom boravka u rijalitiju ispričala je svoju potresnu životnu priču, a sada je ovom objavom pogodila sve pravo u srce. DA SRCE PREPUKNE OD TUGE! Tokom učešća u „Zadruzi 3” Milica je imala brojne padove, ali je svojom hrabrošću poslala svima jasnu poruku...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.