Odlepio brat Paris Hilton (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Maj.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odlepio" brat Paris Hilton (VIDEO)

Mlađi brat starlete, takođe milijarder, uhapšen zbog divljanja a zatim vređao policiju!

Konrad Hilton, mlađi brat bogatih naslednica Paris i Niki Hilton, uhapšen je pošto je prekršio zabranu prilaska bivšoj.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Konrad je bio kod prijatelja u Los Anđelesu, kada je bez njegovog znanja ukrao njegov "bentli" i odvezao se do kuće svoje bivše devojke. Neimenovana devojka, koja je od suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobila zabranu prilaska za Hiltona, odbila je da mu otvori a on pokušao da razvali vrata.

Devojka je pozvala policiju, a kada su pozornici stigli, Hilton je počeo da urla na njih i da ih naziva "pe*erčinama" i da ih vređa na rasnoj osnovi.



Izvor: YouTube

Hilton je uhapšen, njegov advokat Robert Šapiro odmah je najavio da će tražiti lekarsku procenu njegovog psihičkog stanja. U sudnici, tokom prvog saslušanja, Hilton je i sudiju nazvao pogrdnim imenom za homoseksualce.

Pošto mu je određena kaucija i psihijatrijsko veštačenje, Hilton je iskoristio pravo da nešto izjavi i rekao da se izvinjava sudu, "ali da nije opsednut prostitutkama"?!

Stanje mladog naslednika proceniće psihijatri, a sud ga je optužio za krađu, kršenje zabrane prilaska i napad na policajce.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) UHAPŠEN BRAT PARIS HILTON: Napravio incident pa nasrnuo i na policiju!

Izvor: Kurir, 11.Maj.2017

...Konrad je bio kod prijatelja u Los Anđelesu, kada je bez njegovog znanja ukrao njegov "bentli" i odvezao se do kuće svoje bivše devojke..Devojka je odbila da mu otvori vrata, ali je Konrad pokušao da ih razvali U tom trenutku devojka je pozvala policiju, a Konrad je osuo i po njima Nazivao ih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.