Ode Knez u glumce

Izvor: Dzungla.org, 07.Feb.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Knez u glumce

Nenad Knežević Knez (46) do sada je bio uspešan pevač, a kako stvari stoje publika će uskoro moći da se uveri i u njegov glumački talenat. Nedavno je gostovao u seriji „Pevaj, brate“, a ovih dana pregovara o ulozi u novoj sezoni serije „Budva na pjenu od mora“. Ali, to nije sve. Popularni pevač je snimio i film „Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa“.
OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Nenad Knežević Knez ode u glumce: Novo lice serije Budva na pjenu od mora

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2014

Nenad Knežević Knez već je u šouu Tvoje lice zvuči poznato pokazao da ima dara za glumu. Kako stvari stoje, on se sve više okreće glumačkoj branši, te posle snimljenog filma, postaće i novo lice popularne serije "Budva na pjenu od mora ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.