Odbrusila medijima: Poslednji put vam kažem!

Izvor: Mondo, 26.Nov.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrusila medijima: Poslednji put vam kažem!

Pevačici je dosta lažnih informacija

Britanska pevačica Paloma Fejt (36) je bila "meta" tabloida koji su tvrdili da se tajno udala za dugogodišnjeg partnera Lejmana Lahina sa kojim ima dete.

"To je nešto što Paloma želi da ostane privatno. Bila je u pitanju vrlo intimna i lepa ceremonija u Londonu, a prisustvovali su samo porodica i najbliži prijatelji", rekao je neimenovani izvor za "The Sun".

Međutim, pevačica je reagovala na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Twitter profilu u vezi sa ovom informacijom kao i pričom koju mediji uporno plasiraju da odgaja svoje dete da bude "neutralnog roda".

Ispunila joj se životna želja! (FOTO)

"Poslednji put vam govorim da odgajam svoje dete da se igra sa svim igračkama, nije mi potrebno da mi dete bude nekog roda, jer ja znam ko je i šta je. I nisam se udala!", napisala je ona uz objavu linka ka medijskom tekstu gde se ovo tvrdi.

Iako nisu u bračnoj zajednici, Paloma Lejmana oslovljava kao "svog muža".

For the last time I am raising my child to play with all toys I don’t need my child to be gender X I know what they are (private )and I’m not married! https://t.co/8FqdURoFFF

— Paloma Faith (@Palomafaith) November 26, 2017



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.