Izvor: Blic, 08.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbila sam da se slikam za 'Plejboj'

Odbila sam da se slikam za 'Plejboj'

Marija Karan, popularna i mlada glumica u usponu, koja se proslavila ulogama u filmovima 'Jesen stiže, Dunjo moja' i 'Kad porastem, biću Kengur', kao i ulogom sponzoruše u seriji 'Ljubav, navika, panika', kaže da je imala mnogo ponuda da se fotografiše za muške časopise, kao i za 'Plejboj', ali da ih je sve odbila.

- Dobila sam ponudu od ljudi iz 'Plejboja' da se slikam obnažena, ali sam to odmah odbila. Ne želim svoje ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i karijeru da gradim na razgolićenim slikama. Nisam takva devojka i ne postoji novac za koji bih se tako fotografisala - kaže odlučno Marija Karan.

O svom ljubavnom životu ne želi da priča, ali priznaje da je šarm i duhovitost muškarca najviše privlači.

- Ima tipova koji imaju tremu, pa ne smeju tek tako da mi priđu. Ima i onih koji su jako navalentni i naporni. Takve ne podnosim. Navalentnost je ljudska osobina koju ne volim. Muškarac mora da bude neposredan da bi kod mene došao u obzir. Uglavnom tipovi sami, preko nekoga, nađu moj telefon i zovu me - priča mlada glumica.

Marija priznaje da joj se život od kada je postala popularna mnogo promenio i da nema čoveka koji je ne prepoznaje na ulici. Milica Čule

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.