Odbegli kriminalac stavio silikone i postao prostitutka Rosalinda

Izvor: NaDlanu.com, 10.Maj.2013, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbegli kriminalac stavio silikone i postao prostitutka Rosalinda

Kolumbijski kriminalac Đovani Reboljedo nakon bekstva iz zatvora izvršio je plastičnu operaciju, ugradio silikonske grudi i obučen kao žensko postao Rosalinda, prostitutka iz kvarta Vijeho Prado u priobalnom gradu Barankilja na severu Kolumbije. Ipak, to ga nije spasilo, pošto ga je policija otkrila tokom rutinske kontrole.

Nekada Đovani Reboljedo, a sada RosalindaReboljedo, koji je 2012. kao član bande Los topos (Krtice) osuđen na 60 godina zatvora zbog kidnapovanja, pljački >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i iznuda, nakon fizičkog preobražaja postao je crnokosa Rosalinda bujnih grudi. To mu nije pomoglo prilikom policijskog legitimisanja na ulici, kada je otkriven njegov pravi identitet. Nakon hapšenja, Reboljedo je izveden pred novinare. Banda kojoj je pripadao koristila je inače lepe žene koje bi bogate muškarce namamile kući, gde bi pali u ruke članovima bande. Zarobljenike bi mučili elektrošokovima dok im ne bi rekli pinove za kreditne kartice i predali sve vredne stvari. izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.