Odahnite nismo više ugroženi, opet smo najbolji

Izvor: 011vodič.com, 21.Jan.2021, 19:54

Odahnite nismo više ugroženi, opet smo najbolji

„Odahnite, više nismo ugroženi. Opet smo najbolji“, ovim rečima počela je emisiju „Pregled dana“ Newsmax Adria novinarka Jelena Obućina, aludirajući na najnovije poruke predsednika Aleksandra Vučića da idemo u korak sa najboljima i da je „Srbija zahvaljujući politici koja je vođena, uspela da obezbedi značajne količine vakcine“.
Odahnite, više nismo u ugroženi. Opet smo najbolji!
Imamo najboljeg predsednika, sve je osmislio i sve omogućio.
To su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poruke poslate na Bogojavljenje i nisu slučajne, narodu je potrebna nada i ohrabrenje.
U realnosti, vlast nam boluje od kompleksa niže vrednosti.#PregledDana pic.twitter.com/D2cbKJlRpO
— Newsmax Adria – Srbija (@NewsmaxAdriaBG) January 19, 2021
“Jedini imamo vakcine – najbolji smo. Treći na svetu počinjemo masovnu vakcinaciju – najbolji smo. Imamo sistem kakav nema Evropa – najbolji smo. Matematički precizno ćemo pelcovati jer smo najbolji. Komšijama ćemo pomoći – jer mi smo najbolji. Mi imamo najboljeg predsednika, sve je osmislio i sve omogućio. To su poruke poslate na Bogojavljenje i nisu slučajne, narodu je potrebna nada i ohrabrenje. U realnosti, vakcine su tu. Interesovanje za njih – nije. Matematički precizno znači da ako bi od sutra pelcovali 10.000 ljudi, kako je rečeno, do kraja marta vakcinisaće se svega 10 odsto populacije. Komšije su spremne vakcinu da plate. Masovnu vakcinaciju već imaju Izrael, Kina, Emirati, Engleska, Amerika. U realnosti, vlast nam boluje od kompleksa niže vrednosti, zato stalno dokazuje da boljih nema”, rekla je Obućina u uvodu emisije “Pregled dana”.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, nakon sastanka državnog vrha sa Operativnim timom za vakcinaciju, da je Srbija zahvaljujući politici koja je vođena, zahvaljujući odgovornom ponašanju vlade, uspela da obezbedi značajne količine vakcine.
“To moramo da iskoristimo na najbolji mogući način, da najbrže i matematički precizno sprovedemo vakcinaciju. To je od presudnog značaja za ekonomiju, za životni standard ljudi”, rekao je Vučić, pozivajući građane da se prijave u najvećoj mogućoj meri za vakcinaciju jer će to pomoći da se očuvaju životi i da Srbija 2021. bude ponovo prva ekonomija u Evropi po stopi rasta.
On je rekao i da će Srbija poslati 8.000 Fajzerovih vakcina Severnoj Makeodniji, ocenivši to kao “bratski i prijateljski potez Srbije prema toj zemlji” .
U Srbiji je danas, kako je ranije najavila premijerka Ana Brnabić, počela i masovna vakcinacija kineskom “Sinofarm” vakcinom, jednom od tri koju Srbija ima – jedina u Evropi.
Nova.rs


The post Odahnite nismo više ugroženi, opet smo najbolji appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.