Od holivudske cice, do vođe perverzne sekte! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od holivudske cice, do vođe perverzne sekte! (VIDEO)

Kako je plavokosa glumica, koja se proslavila ulogom dobrice, postala glavna žena u jezivom kultu.

Glumica Alison Mek osvojila je male ekrane kao slatka Supermenova drugarica, a onda je otkriveno da je vođa kulta!

Alison je uhapšena pre dve godine zbog učešća u trafiking ringu vezanom za sektu "NXIUM". Mekova, koja danas puni 36 godina,  bila je desna ruka osnivača sekte Kita Ranijera, koji je takođe uhapšen u svojoj luksuznoj vili u Meksiku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Glumica i osnivač sekte bili su i u ljubavnoj vezi, a u Meksiku su se krili otkad je jedna od njihovih žrtava ispričala šta se dešava u tom kultu. Ranijer je držao "robove", među kojima je Mekova bila glavna, i ona je bila zadužena za regrutaciju devojaka u sekti, koje bi sa njim stupale u intimne odnose.

U optužnici za trafiking navodi se da je Mekova inicirala i nadgledala žigosanje intimnih delova tela devojaka, koje je zatim terala na odnose sa osnivačem sekte. Mekova je i ucenjivala žrtve, tako što bi ih primorala da poziraju gole za izuzetno eksplicitne fotografije, a zatim im pretila da će te slike objaviti.

Glumica je izgladnjivala žene koje su bile u njenoj nadležnosti, i držala ih u režimu "konstatne spremnosti" – morale su da joj budu na raspolaganju u svako doba dana i noći, što ih je činilo umornim i dezorijentisanim.

Glumica je uhapšena i optužena za trafiking i iznudu, zbog čega joj preti do 40 godina robije. Početkom jula, sud u Njujorku odložioi je izricanje kazne i njoj, i Ranijeru, pa će svoju sudbinu saznati tek krajem jeseni.

Mekovu publika zna kao glumicu iz serije "Smolvil"...



Izvor: YouTube/Jayson Borne

...evo kako se ona predstavljala javnosti.



Izvor: YouTube/AllisonMackOfficial



Izvor: YouTube/RanierConversations

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.