Izvor: Press, 07.Jun.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas i zvanično razvedeni: Emina i Mustafa Sandal STAVILI TAČKU NA SVOJ BRAK!

Brak Emine Jahović i Mustafe Sandala koji je sklopljen sa ljubavlju i poštovanjem, okončan je danas je, 6. juna 2018, u opštini Beykoz u Istanbulu.
Emina i Mustafa Sandal od danas su i zvanično razvedeni.
Tom prilikom objavili su zajedničko saopštenje:

“Poštovani,
Od danas zbog naše dece Jamana i Javuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i zajedništva.
Poštovanje je ono što i dalje u mnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se u buduće nastaviti.
Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja, da zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno.”

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Evo šta sve Emina Jahović dobija posle razvoda od Mustafe

Izvor: Story, 07.Jun.2018

Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se zvanično 6. juna u Istanbulu, nakon 10 godina braka. Kako prenose turski mediji, srpska pevačica dobiće značajan deo novca nakon razvoda od svog bivšeg supruga. Naime, kako navodi turski Haberturk, Mustafa Sandal će ostaviti Emini dve trećine prihoda...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.