Od čega strepi svaka žena?

Izvor: Dzungla.org, 31.Maj.2011, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od čega strepi svaka žena?

Ako mislite da se žene boje buba, zmija, mraka, grmljavine, varate se. One se boje da će im zadnjica postati prevelika!

Istraživanje, koje je sprovela modna kompanija Wizard Jeans, a koje je obuhvatilo 1.800 žena, pokazalo je da se više od polovine njih boji da će im guze narasti toliko da više neće biti privlačne.
One su takođe rekle da ih to brine zato što je zadnji deo tela jedini koji ne mogu same potpuno da vide u ogledalu, a i teže se prikriva od, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << recimo, debljih nogu, malih grudi, ili sala na stomaku.
'Ako posmatrater žene dok kupuju farmerke, na primer, videćete kako se okreću pred ogledalom pokušavajući da vide svoju pozadinu“, kaže osnivač kompaije 'Wizard Jeans' Sali Alen.
Dakle, kada te tvoja devojka sledeći put bude pitala: 'Da li mi je u ovom džinsu guza prevelika“, dobro razmisli kako ćeš da odgovoriš.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.