Očajnički moli za seks preko bilborda:  Dajte mi ga jednom pre nego što umrem!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajnički moli za seks preko bilborda: Dajte mi ga jednom pre nego što umrem!

Aranja "Pui" Patumtong (45) traži muškarca sa kojim bi konačno izgubila nevinost.

Glumica Aranja "Pui" Patumtong šokirala je stanovnike Bangkoka provokativnim bilbordom na kome potpuno naga traži muškarca sa kojim bi izgubila nevinost.

Naime, 45-godišnja glumica ne želi da umre kao devica, pa je postavila svoju golišavu fotografiju uz poruku "Pui Aranje traži muža. Dajte mi ga jednom pre nego što umrem", kao i broj telefona.

Ona je za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << otkrila da se razočarala u internet dejting sajtove preko kojih nije uspela da nađe ljubav, pa se zbog toga odlučila na ovako ekstreman potez.

Međutim, policija je istog dana naložila glumici da skine oglas, a oglašivača su kaznili sa 15 evra kazne zbog prikazivanja golotinje na javnom mestu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.